↑ Åter till Filmer och inlägg

”Röd Lördag”

Lördagen den 18 oktober samlades ett trettiotal engagerade socialdemokrater  för att dels ta del av och diskutera en valanalys och dels informeras och diskutera budgeten för Åstorps kommun för 2015.

Först presenterade Kristoffer Glinka en välgjord valanalys av det senaste valet med jämförelser med tidigare val, därefter diskuterades analysen i mindre grupper för att vi skulle komma på vad skulle kunna göra bättre, inte bara inför nästa val utan under hela mandatperioden.

Vi kunde konstatera att vi gjort ett hyfsat valresultat men att det fanns punkter där vi kunde gjort bättre ifrån oss och vi kom överens om att vi skulle lägga ännu mer arbete under hela mandatperioden för att säkra ett fortsatt majoritetsläge för oss så att vi kan fortsätta vår kamp för dem som har det svårast i samhället.

Mötet tackade Kristoffer för en väl genomförd valanalys och ett välkomponerat program för dagen.

Därefter tog Ronny Sandberg över och presenterade läget i budgetarbetet, vilket följdes av en diskussion om hur vi skall kunna använda kommunens resurser på bästa sätt, så att det kommer så många som möjligt till del.

 

Här följer ett bildspel med en liten bloggfilm från vår ”Röda lördag”